#faaf3b
2
0
Servicis
108

Comencen els treballs d'adequació del passeig del Carregador d'Alcossebre, al costat del barranc de la Coloma

Ja han començat les obres de millora i urbanització del tram del passeig del Carregador d'Alcossebre al costat del barranc de la Coloma, una zona que concentrava diverses problemàtiques de mala transitabilitat i accessibilitat per a vianants, en no estar asfaltada, per la seua proximitat a la platja. L'actuació, a càrrec del Servei Provincial de Costes i l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre, posarà solució a aquests problemes d'accessibilitat, amb l'ampliació i continuïtat del tram de passarel·la de fusta ja existent i es construirà un carril auxiliar per a vehicles d'emergències, com ambulàncies, que es delimitarà amb pals de fusta. Es construirà una rotonda a l'extrem sud que regularà el pas de vehicles tan sols en cas d'emergències i s'instal·larà nova il·luminació a tota la zona. També està prevista la construcció d'un vial auxiliar que conduirà fins al paral·lel camí l'Atall. L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre realitza una aportació econòmica de 25.000 euros a aquests treballs.

L'Alcalde Francisco Juan ha assenyalat "la bona predisposició i col·laboració del Servei Provincial de Costes per desenvolupar aquesta actuació que combina el respecte al medi ambient, amb materials naturals com la fusta i la plantació d'espècies arbòries autòctones, amb la solució que exigiem des del Ajuntament per solventar el problema de la poca accessibilitat a la zona".

S'espera que les obres puguen estar finalitzades en un termini de mes. Per part de l'Ajuntament es prega als veïns que disculpin les molèsties que puguin ocasionar les obres.

Etiquetes