#
13
0
Servicis
182

Benvinguda de l'Alcalde

Benvinguda de l'Alcalde

Benvinguts a la Pàgina Web de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre. La nostra voluntat és utilitzar l'oportunitat que ens ofereixen les noves tecnologies per donar una informació clara i ràpida de la gestió que realitza l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre, com un pas més en el nostre objectiu d'apropar l'administració a la ciutadania.

Amb aquesta nova web, des de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre comptem amb un instrument més proper i accessible, que ens permet evolucionar, millorar i ampliar els nostres continguts per poder facilitar la més àmplia informació al navegant que decidisca endinsar-se en ella. Internet és un altre camí, una via d'acord amb el poble modern en el qual Alcalà i Alcossebre volem que es transforme, dins d'una clara voluntat d'oferir cada dia millors serveis, de donar a conèixer projectes i objectius, i aprofitar totes les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies.

Aquest equip de govern té el desig que Alcalà i Alcossebre ocupe un paper de lideratge i protagonisme en la nostra província i ens sentim orgullosos de ser ciutadans del nostre poble. Des d'aquest portal oferim també una visita virtual pel nostre municipi: per la seua història, localització geogràfica, paisatge, costums, economia, i en definitiva tot allò que fa d'Alcalà-Alcossebre un poble amb una gran riquesa social i cultural. Esperem les vostres opinions i suggeriments.

Francisco Juan Mars, alcalde

Alcalà de Xivert - Alcossebre